Українська версія сайту

22-10-2019

ПРАКТИЧНА СКЛАДОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Кафедрою забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ № 1 було проведено практичне бінарне заняття на тему: «Використання інструментів кримінального аналізу під час здійснення оперативно-розшукової діяльності». Адже підготовка майбутніх оперативних працівників Національної поліції України полягає в необхідності постійного, систематичного навчання, одержання нових знань, як теоретичного, так і практичного характеру. 

 

На практичне заняття до курсантів 4-го курсу яке проводила завідувач кафедри Лариса Герасименко було запрошено начальника сектору кримінальної поліції Корсунь-Шевченківського відділу поліції Звенигородського відділу поліції ГУНП в Черкаській області підполковника поліції Олійника Ігора Дмитровича та старшого оперуповноваженого Департаменту карного розшуку НПУ майора поліції Саміцького Сергія Володимировича.

Під час проведення заняття підполковником поліції  Ігорем Олійником було акцентовано увагу на тому, що робота кожного оперативного підрозділу пов’язана, у першу чергу, з виявленням, попередженням, розкриттям і розслідуванням злочинів. Наявність попередньої інформації про злочин і особу, що його вчинила, є основою його розкриття.

Майор поліції Сергій Саміцький зазначив що в практичній роботі отримана інформація дозволяє орієнтуватись в ситуаціях, планувати подальші дії, відслідковувати результативність здійснюваних заходів, ухилятися від випадковостей і уникати помилок, приймати правильні тактичні та стратегічні рішення, ставити нові завдання щодо збору додаткової інформації. Оперативний працівник сам вибирає конкретні форми пошуку інформації залежно від цілей і завдань, поставлених перед ним, а також залежно від ситуації, яка складається.

Заняття пройшло цікаво та змістовно. Курсанти мали змогу задавати питання, а практик доступно відповідав на них, спираючись на свої професійні знання.

Кафедра забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X