Українська версія сайту

ПРАКТИЧНА СПРЯМОВАНІСТЬ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ННІ № 1 НАВС

14-09-2016

13 вересня в ННІ №1 в неформальній обстановці на лоні природи була проведена факультативна бесіда з курсантами 4-го курсу, яка присвячена діям курсантів по забезпеченню охорони місця події під час патрулювання. Так, доцент кафедри криміналістики та судової медицини Ольга Вакулик провела досить змістовну лекцію у формі «питання-відповідь» щодо алгоритму дій курсанта на місці події.

Метою цього факультативного заняття було закріплення практичних навичок під час огляду місця події. Ольга Олексіївна наголосила на важливих аспектах проведення огляду: що забороняється робити на місці події, як зберегти слідову інформацію, а також дала корисні поради, як варто і не варто робити на місці події.

Практична спрямованість освітнього процесу найкращим чином впливає на кваліфікаційну обізнаність майбутнього поліцейського. Тому дана лекція дала можливість курсантам отримати відповіді на питання практичного характеру, корисні поради та настанови від фахівця. Практична діяльність курсанта – важливий етап у формуванні його професійних навиків, найкраща підготовка для подальшої роботи в Національній поліції.

 

                                            Журналіст наукового товариства Руслана Дон

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X