Українська версія сайту

Практичні заняття з виїздом до СІЗО

12-11-2019

З метою посилення практичної складової освітнього процесу для курсантів 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1 НАВС кафедра кримінології та кримінально-виконавчого права організувала практичні виїзні заняття до Київського слідчого ізолятора в межах вивчення навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право».

Під час занять курсанти мали можливість наочно ознайомитися з порядком тримання під вартою у місцях попереднього ув’язнення, що застосовують до підозрюваних, обвинувачених, підсудних та засуджених осіб. Було проаналізовано правове становище осіб, яких тримають у слідчому ізоляторі, а також підстави звільнення осіб, узятих під варту.

Практичні заняття з виїздом до СІЗО

Майбутнім працівникам слідчих та оперативних підрозділів Національної поліції, які співпрацюватимуть з установами ДКВС України під час проведення слідчих дій щодо зазначеної категорії осіб у межах розслідування кримінальних проваджень, було роз’яснено механізм взаємодії співробітників СІЗО та Національної поліції.

Такі заняття сприяють закріпленню вивченого в межах міждисциплінарних зв’язків (кримінальне, кримінальне процесуальне, кримінально-виконавче право) теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок у курсантів.

Практичні заняття з виїздом до СІЗО

Керівник кафедри, науково-педагогічні працівники та курсанти висловили подяку адміністрації СІЗО за надану можливість провести виїзні практичні заняття.

Кафедра кримінології та кримінально-виконавчого права

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X