Українська версія сайту

Правова просвіта як напрям роботи юридичної клініки «Захист»

11-10-2016

Одним із напрямів роботи юридичної клініки «Захист» інституту є просвітницька робота з учнями шкіл. Так, 10 жовтня відбулася одна з таких зустрічей з учнями спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат Солом’янського району в бібліотеці з питань мистецтв ім. Миколи Бажана.

 Темою зустрічі була поведінка учнів в житті, школі та серед однолітків. Спілкування виявилось досить цікавим, адже кожен з присутніх висловив власну думку щодо правил поведінки в побуті.

Формувати у дитини культуру діяльності – це значить виховувати у неї звичку утримувати в порядку місце, де вона працює, навчається, грається; звичку доводити до кінця розпочату справу, бережно відноситись до іграшок, речей, книг. Норми, які повинні стати звичними формами культури поведінки дитини, мають у своїй основі такі моральні цінності, як гуманність, милосердя, доброзичливість, працелюбство, правдивість, чесність. З ранніх літ необхідно виховувати повагу дитини до народного етикету: вітатися,  допомагати тим, хто цього потребує, відвідувати хворого, починати день доброю справою.

За сприяння працівників бібліотеки та підготовки курсантів інституту Наталії Бонді, Ольги Макаревич та Кристини Попової зустріч пройшла чудово, а в кінці дітки отримали маленькі подаруночки – солодощі та гарний настрій і море позитивних вражень.

                                                            Юридична клініка "Захист"

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X