Українська версія сайту

Правове виховання школярів

10-04-2015

Правове виховання школярів та профорієнтаційна робота з підлітками – це один із напрямків діяльності юридичної клініки. Головною метою таких заходів є роз’яснення дітям їх прав та обов’язків, профілактика злочинності серед молоді та допомога у юридичній сфері.

У рамках співпраці зі школами столиці 7 квітня курсанти-консультанти юридичної клініки «Захист» –  Скакун Ірина та Шелестинський Володимир – провели лекторій  «Державна власність та відповідальність за пошкодження майна» для учнів 279 школи міста Києва. Під час дискусії діти розповіли правоохоронцям про казусні ситуації із власного життя, після чого курсанти дали кваліфіковані поради, як потрібно діяти відповідно до чинного законодавства.

Також школярам був продемонстрований навчальний фільм про Національну академію внутрішніх справ. Професія міліціонера неабияк зацікавила п’ятикласників. Одинадцять учнів із сорока шести вже задумались про своє майбутнє навчання у нашому навчальному закладі.

Найбільш активні учасники заходу отримали подарунки від юридичної клініки – книги про діяльність міліції, декілька примірників газети «Наша академія» та буклети правової тематики.

На останок школярі запевнили правоохоронців, що будуть чемно себе поводити, не порушувати закон і з нетерпінням чекають нової зустрічі.

Ірина Скакун,

секретар ЮК «Захист»

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X