Українська версія сайту

Представник академії став учасником Програми стажування в Верховній Раді України

10-02-2017

23 січня 2017 року офіційно стартувала 22-го Програма стажування у Верховній Раді України.

Приємно відзначити, що в черговий раз учасником Програми став представник Національної академії внутрішніх справ, здобувач вищої освіти навчально-наукового інституту № 1 старший лейтенант поліції Владислав Школьніков, який проходитиме стажування у Комітеті Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Раніше за даною Програмою стажування навчалися такі представники Національної академії внутрішніх справ, як Калиновський Олександр (2002 р.), Прус Віталій (2007 р.), Сергій Бреус (2013 р.), Білецька Катерина (2015 р.), Титко Анна та Дурдинець Мирослав (2016 р.).

В урочистому відкритті стажування взяли участь Перший заступник Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючий справами Петро Боднар, Директор Регіональної Місії USAID Сюзан Фріц, Президент Фонду Східна Європа Віктор Лях, Директор Програми USAID «РАДА» Ігор Когут, виконавчий директор ГО «Ліга інтернів» Марія Савіна, а також народний депутат України Валерій Карпунцов.

Цього року 59 інтернів - молодих фахівців з різних сфер з м. Києва та 21 областей України пройдуть шестимісячне стажування у секретаріатах комітетів, структурних підрозділах Апарату ВРУ, Європейському інформаційно-дослідницькому центрі при ВРУ, Офісі з фінансового та економічного аналізу у ВРУ, Секретаріаті Уповноваженого ВРУ з прав людини та офісі Програми USAID «РАДА».

Окрім того, цього року проходитиме стажування в Комітеті Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування і випускник докторантури та аспірантури НАВС 2016 року, старший лейтенант поліції, кандидат юридичних наук Шульга Олег.

Під час стажування за Програмою її учасники братимуть участь у розробці законопроектів, організації роботи підрозділу стажування, комітетських, громадських, парламентських слухань, різноманітних круглих столів та фахових дискусій. Окрім того, щотижня інтерни традиційно відвідуватимуть зустрічі з провідними політичними та громадськими діячами та слухатимуть лекції з профільних дисциплін. У рамках Програми заплановано проведення навчальних курсів та екскурсій до органів державної влади.

Щиро вітаємо Владислава Школьнікова та Олега Шульгу з перемогою та бажаємо їм подальших творчих та професійних здобутків, не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою нові завдання та перемагати!

                                                       ННІ №1
                                                      Відділ організації науково-дослідної роботи
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X