Українська версія сайту

Представники академії взяли участь у конференції для молоді «Сareer talks 2.0: навички для успіху»

05-03-2019

Першого весняного дня в Києві в межах ініціативи «Український Пакт заради молоді-2020» відбулася конференція для молоді «Сareer talks 2.0: НАВИЧКИ ДЛЯ УСПІХУ».

 

Представники академії взяли участь у конференції для молоді «Сareer talks 2.0: навички для успіху»

 

До обговорення головної теми заходу «Як побудувати в Україні успішну кар’єру?» долучилися й курсанти третього курсу ННІ № 1 Національної академії внутрішніх справ Катерина Трофименко й Олександра Кравчук, які мали змогу дізнатися про найбільш актуальні ідеї та тренди з розвитку навичок і кар’єри від реальних ТОП-менеджерів та професіоналів своєї справи, а також почули історії успіху, важливі поради від лідерів провідних українських компаній, урядових та неприбуткових організацій.

Уже другий рік поспіль конференція «Career Talks» об’єднує лідерів, професіоналів своєї справи та активну молодь з усієї України. Цього року своїми секретами успіху й порадами поділилися голова правління «Райффайзен Банк Аваль» Володимир Лавренчук, ведуча ТСН на каналі 1+1 Юлія Бориско, виконавчий директор «Європейської Бізнес Асоціації» Анна Дерев’янко й заступник міністра молоді та спорту Олександр Ярема.

Також учасники заходу отримали публікацію «Планування кар’єри: 6 кроків для успіху» з рекомендаціями від HR-менеджерів провідних українських компаній.

 

Представники академії взяли участь у конференції для молоді «Сareer talks 2.0: навички для успіху»

 

Усі навички та поради, отримані під час молодіжної конференції, є безумовно корисними для розвитку в здобувачів вищої освіти НАВС лідерських якостей та побудови успішної кар’єри в Національній поліції України.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X