Українська версія сайту

PREVENTION TRAFFICKING OF HUMAN ORGANS

12-06-2017

8 червня в інституті відбулася зустріч здобувачів вищої освіта та слухачів магістратури з заступником начальника Департаменту протидії корупції та люстрації Національної поліції України, кандидатом юридичних наук Олексієм Ілляшенком, який провів диспут «Prevention trafficking of human organs» на двох іноземних мовах – англійська та французька.

Так, досвідчений оратор свій виступ розділив на такі блоки – історія трансплантації органів, відомості про всі складові щодо реципієнта та донора, статистичний аналіз зарубіжних країн з даної проблематики. А саме цікаве залишив під кінець промови – склад цього злочину, щоб усі присутні – майбутні правоохоронці та юристи, були підковані, адже зазначена тематика набуває все більшого поширення у суспільних відносинах.

Свою доповідь Олексій Ілляшенко супроводжував презентаційним показом наочних матеріалів, що підсилило інтерес та зрозумілість у кожного учасника даного заходу. Оскільки після завершення виступу з аудиторії пролунала велика кількість запитань і розпочалась жвава дискусія.

 Також на заході були присутні випускник Академії, який сьогодні є  старшим інспектором Національного бюро Інтерполу в Україні Ростислав Тютюнник та професор кафедри досудового розслідування Вікторія Зарубей, які теж брали активну участь в обговоренні проблемних питань, що цікавили слухачів.

Диспут завершили представники  магістратури  Владислав Школьніков з доповіддю на тему: «An analytical approach to stopping human trafficking» та Любов Юзва «Causes, condition and consequences human trafficking in Ukraine».

Керівництво інституту висловлює вдячність гостям за цікаву дискусію та можливість удосконалити знання англійської і французької мови учасниками заходу.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X