Українська версія сайту

Природа навчає людину розуміти прекрасне

26-09-2016

Настала найчарівніша пора року – осінь. Природа в таку пору просто дивує своїми барвами. Курсанти 3-го курсу факультету №1 на власні очі хотіли це побачити, тому вирішили свої вихідні присвятити зближенню з природою і вирушили у Ботанічний сад ім. академіка Фоміна Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Цей сад заснований ще у1839 році – є одним із найстаріших ботанічних закладів України. Він є науково-дослідною, навчальною, освітньою та природоохоронною установою, яка має за мету збереження, вивчення та збагачення рослинних ресурсів регіону видами місцевої і світової флори шляхом створення, поповнення та збереження ботанічних колекцій.

Цікавим є те, що зусиллями декількох поколінь ботаніків зібрано унікальну колекцію рослин різного географічного походження, яка налічує біля 9000 видів, різновидностей, форм та сортів і є однією з найчисельніших в Україні.

Подорож стежками ботанічного саду виявилася захоплюючою та цікавою. Курсанти побували в кожному куточку та зробили декілька фото на пам’ять та радять усім відвідати це чудове місце.

                                                                Факультет №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X