Українська версія сайту

Привітання курсантів з Днем Святого Миколая

25-12-2014

Святий Миколай-Чудотворець, архієпископ Мирлікійський, належить до найвизначніших святих християнської церкви. Його люблять і вшанову-ють на Заході та Сході. З особливим нетерпінням чекають на день пам'яті святителя діти - бо для них то означає веселе свято й подарунки.

В Україні день Святого Миколая здавна був значним і веселим святом, а в багатьох містах і селах того дня припадало храмове свято.  

Так 19.12.2014 року керівництвом та курсантами навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції привітали дітей-сиріт з днем Святого Миколая та наступаючими новорічними святами. Звичайно ж , не обійшлось без подарунків від офіцерів інституту та теплих слів  начальника інституту полковника міліції Алексійчука М.М.

В свою чергу курсанти висловили слова подяки за чуйність і турботу, постійну увагу до потреб своїх вихованців та готовність допомогти. Проведення таких заходів є дуже важливим для дітей-сиріт, адже вихованці навчального закладу дуже гостро потребують уваги та теплого ставлення до них.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X