Українська версія сайту

Призначення премії Київського міського голови студентам

23-10-2015

Відповідно до розпоряджень Київського міського голови від 14.09.2015 №635 «Про призначення премії Київського міського голови студентам» 210 студентів отримали грошове заохочення у вигляді премій та стипендій, серед яких були студенти, курсанти та магістри Національної академії внутрішніх справ.

Відтак, на офіційній зустрічі з нагоди вручення стипендій та премій, мер столиці Віталій Кличко у вступній промові зауважив, що саме студентство завжди було і залишається рушійною силою змін у країні.

Цього року премії від мера Києва отримали курсант навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів молодший сержант Ростислав Тютюнник та студент навчально-наукового інституту права та психології Марія Федченко. Відповідно стипендії Київського міського голови отримали курсант навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів лейтенант міліції Діана Арович, магістр навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції лейтенант міліції Данило Остапчук, курсант навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції молодший сержант міліції Ірина Скакун та студент навчально-наукового інституту права та психології Олег Онищенко.

Після закінчення урочистої частини, присутні мали змогу поспілкуватися та сфотографуватися з мером міста.

Хочеться додати, що академія пишається своїми вихованцями, адже їхні здобутки є визначальними не лише для вишу, а й для майбутнього нашої Батьківщини. Тож побажаємо їм подальших успіхів у науковій та творчій діяльності.

 

ВЗНП ННІПФПСКМ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X