Українська версія сайту

Продовжуються профорієнтаційні заходи в ННІ №1

05-02-2021

Проведення профорієнтації націлене  допомогти молоді у професійному самовизначенні. Курсанти по областях за місцем мешкання знайомлять молодь з розмаїттям професії поліцейського, потребами ринку праці, основними кроками правильного вибору професії. Здобувачі вищої освіти не лише розповідають про професію поліцейських, які користуються найбільшим попитом та про можливість безкоштовно отримати всім бажаючим різноманітну професію поліцейського та майбутнього працевлаштування, а й дають поради стосовно вибору місця навчання та фаху. Курсанти визначають основні аспекти, на які слід звертати увагу.

Продовжуються профорієнтаційні заходи в ННІ №1

Самійленко Інна, курсант 2-го курсу 206 н/г навчально-наукового інституту № 1, провела урок профорієнтації з учнями 11 класу Новопетрівської ЗОШ №1, Вишгородського р-н, Київської області. Розповіла їм про умови вступу та навчання в Національній академії внутрішніх справ. Провівши бесіду з учнями та проаналізувавши професійний вибір кожного з випускників курсантка запросила всіх бажаючих відвідати НАВС та заповнити анкети майбутнього абітурієнта.

Продовжуються профорієнтаційні заходи в ННІ №1

Профорієнтаційна робота з учнями як один з головних напрямків роботи курсантів спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X