Українська версія сайту

Профорієнтаційні лекції для школярів

12-02-2021

На цьому тижні курсантками 2-го курсу навчально-наукового інституту №1 Анастасією Немченко та Віолетою Насташевською у Вищому професійному училищі №34 (м.Виноградів) та Садовій ЗОШ І-ІІІ ступенів Березанської ОТГ Київської області було проведено профорієнтаційну роботу щодо вступу до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання системи МВС. 

Профорієнтаційні лекції для школярів

Учнів ознайомлено з порядком та умовами вступу, особливостями та специфікою навчання та запрошено відвідати НАВС і заповнити анкету майбутнього абітурієнта. Також було проведено бесіду щодо правил користування Інтернетом з нагоди Дня безпечного Інтернету (SaferInternetDay), який відзначається другого дня ( у вівторок), другого тижня лютого з 2004 року.

Профорієнтаційні лекції для школярів

Профорієнтаційні лекції для школярів

Роз‘яснено про інтернет-залежність, інтернет-шахрайство, азартні ігри, небезпеку онлайн-спілкування, кібербулінг та способи захисту особистої інформації. Учнів професійно-технічного училища було ознайомлено із поняттям та принципами «Інформаційної грамотності», звернено увагу на «приватність», «безпеку» та «доречність» дописів, які поширюють користувачі Інтернету.

Профорієнтаційні лекції для школярів

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X