Українська версія сайту

Профорієнтаційні заходи ННІ №1

03-02-2021

Сьогодні, коли інформаційний потік повідомлень, що стосуються шляхів працевлаштування та вибору закладу вищої освіти, великій і розрізнений. Школярам, які прагнуть продовжити свою освіту, стає все важче зробити свій вибір. Тому для цього існує професійна орієнтація, яка спрямована на забезпечення активного, свідомого, професійного самовизначення особистості.

Профорієнтаційні заходи ННІ №1

З цією метою курсант навчально-наукового інституту № 1 Національної академії внутрішніх справ, капрал поліції Віталій Базюк відвідав Комунальний заклад загальної середньої освіти Луцький ліцей № 28 Луцької міської ради. Під час зустрічі Віталій поділився з ліцеїстами досвідом успішного вибору закладу вищої освіти, проінформував майбутніх абітурієнтів, щодо умов вступу і організації освітнього процесу в Національній академії внутрішніх справ, розповів про сторічну історію вишу, можливості які академія надає для розвитку професійного та творчого потенціалу здобувачів, курсантське життя, побут та дозвілля.

Учні ліцею активно підтримували бесіду і задавали питання. А найголовніше те, що вони мали змогу запитати враження самого курсанта поцікавитися, як змінилося життя після вступу, і які риси характеру загартовує академія.

Профорієнтаційні заходи ННІ №1

Слід наголосити на тому, що велика кількість старшокласників не на жарт «загорілася» ідеєю вступу до лав поліцейських. Отже, і вихованці, і адміністрація навчального закладу залишилися неймовірно задоволені від зустрічі, вражені щирістю і потенціалом представника Національної академії внутрішніх справ.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X