Українська версія сайту

ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА СЛУХАЧІВ МАГІСТРАТУРИ В ПРОЦЕСІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

03-10-2016

Педагогічна практика займає особливе місце в підготовці магістрів і є основним компонентом освіти, який визначає якість їхньої професійної підготовки в цілому.

Без практичної підготовки неможливо підготувати магістра до різноманітних умов, які висуває педагогічна робота як особливий вид діяльності, і дати їм чітке і цілісне уявлення про професійні функції.

Саме тому у вищих навчальних закладах навчання магістрів значною мірою побудовано на практичній підготовці.

Так 29 вересня 2016 року магістром заочної форми навчання Олександром Чичкалюком, який є діючим працівником Національної поліції під керівництвом старшого викладача кафедри досудового розслідування ННІ №1 Кулик М.Й. було проведено семінарське заняття з навчальної дисципліни «Взаємодія слідчих та оперативних підрозділів Національної поліції у досудовому розслідуванні» у 403 навчальній групі.

Під час заняття магістром були надані кваліфіковані відповіді на поставлені запитання курсантів, розглянуто реферативні повідомлення, вирішено ситуаційні завдання. На останок він побажавкурсантам натхнення, успіхів у навчанні та професіоналізму в їх майбутній професійній діяльності.

Таким чином, магістерська практика передбачає: закріплення та поглиблення теоретичних знань з майбутнього фаху, набуття навичок самостійної практичної діяльності, вироблення творчого, науково-дослідницького підходу до професійної діяльності; закріплення здобувачами теоретичних знань у сфері науково-педагогічної діяльності, а також набуття практичних навичок роботи.

Кафедра досудового розслідування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X