Українська версія сайту

Профілактичні бесіди для школярів

24-12-2020

23 грудня здобувачі ступеня вищої освіти магістра  Тетяна Лагодич, Марія Ходирєва, Юлія Васюта, Марія Шамрай, Микола Осипенко та Владислав Шкідченко виступили з ініціативою проведення профілактичних бесід та інтерактивних занять для школярів. Тож першочергово було відвідано спеціалізовану школу №197 імені Дмитра Луценка.  Цей вибір був не випадковим адже недавнім часом у Святошинському районі зникло понад 10 дітей, в тому числі з сусідньої школи зникла малолітня дитина 13 річного віку.

Профілактичні бесіди для школярів

 З огляду на ці обставини магістри провели профілактичні бесіди для учнів середніх та старших класів та інтерактивні заняття для учнів початкової школи. Враховуючи вікові особливості кожного класу розглядалась відповідна тематика: для першокласників роз’яснили правила дорожнього руху,  недопущення дітьми контактів з незнайомцями та провели міні-гру «Я - поліцейський».

Профілактичні бесіди для школярів

З учнями 7-10 класів обговорили види відповідальності, яку вони несуть з 14 та 16 років, а саме адміністративну та кримінальну, особисту безпеку та алгоритм дій при спілкуванні з підозрілими особами та незнайомцями, обговорили питання булінгу, а також захисту від сексуального насильства та його проявів. Учням 9-10 класів було додатково проведено профорієнтаційну роботу.

Профілактичні бесіди для школярів

Адміністрація школи була щиро рада візиту поліцейських, подякувала та запросила до постійної співпраці магістрів Національної академії внутрішніх справ, підкресливши їх професіоналізм та відповідальний підхід до виховання дітей, а також віддячила солодким подарунком.

Профілактичні бесіди для школярів

Заходи відбулися з дотриманням всіх карантинних обмежень.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X