Українська версія сайту

Профілактична бесіда з прекрасною половиною особового складу

06-10-2016

5 жовтня з прекрасною половиною особового складу ННІ № 1  відбулася зустріч із лікарем – гінекологом Наталією Кліманською, яка разом із дівчатами відкрито й відверто обговорили початок статевого спілкування, небезпеку, яка пов’язана з легковажним ставленням до статевих зв’язків, що тягне за собою й ранню вагітність, й аборти, котрі можуть стати причиною безпліддя, а також  не лишилися без розгляду венеричні хвороби.

Багато людей вважає, що вони є поза ризиком захворіти статевими захворюваннями. Згідно статистики, більша половина населення, хоча б раз стикалася з інфекційними захворюваннями, які передаються статевим шляхом. Значну її  частину складають дівчата – підлітки від 13 до 20 років.

Враховуючи складну ситуацію в Україні щодо розповсюдження цих захворювань,  лікар – гінеколог зазначила, що досить важливою є профілактика.

Дівчата уважно заслухали лекцію з демонстрацією презентації, що полегшило сприйняття інформації. Після заняття всі присутні задавали питання, які їх цікавили й отримали на них досить ґрунтовну й професійну відповідь запрошеного лікаря – гінеколога.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X