Українська версія сайту

Профілактична бесіда зі слухачами ННІ №1 «Основи безпеки дорожнього руху»

14-09-2016

Сучасне життя неможливо уявити без автомобілів. Основною метою авто – якісне та швидке пересування у просторі, оперативність та мобільність. Зростання необхідності в користуванні автомобілями спричиняє собою підвищення вимог дотримання правил дорожнього руху, заходів безпеки на дорозі, безпечного керування автотранспортом.

На виконання вимог керівництва НАВС щодо неухильного дотримання особовим складом транспортної дисципліни відбулась зустріч здобувачі вищої освітнього ступеня магістр з професором кафедри гуманітарних та загальноправових дисциплін Олександром Супрененком який провів виховну бесіду.

 

Тематика лекції звучала так: «Основи безпеки дорожнього руху, статистика та аналіз ДТП». Факультативне заняття включало в себе не тільки лекцію, а і мультимедійний супровід. Здобувачі освітнього ступеню магістр мали можливість переглянути тематичні відео, в яких показані резонансні дорожньо-транспортні пригоди, їх наслідки. Олександр Васильович Супруненко зазначив, що за останні декілька років наявне зростання численних порушень правил дорожнього руху, аварій, навів статистику.

 

Особливого значення вміння керувати транспортним засобом постає перед працівником поліції. Водійські права потрібно заслужити, а для цього потрібно знати теорію і точно її використовувати в практичній реалізації та під час виконання службових завдань.  Молоді офіцери запевнили, що після такої змістовної лекції наші дороги і наша безпека буде на найвищому рівні.

                                           Журналіст наукового товариства Руслана Дон

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X