Українська версія сайту

Профорієнтаційна та правопросвітня робота юридичної клініки «Захист» ННІ №1

23-10-2018

23 жовтня студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ №1 Дмитро Козаков, Марія Ходирєва та Олександра Кравчук провели профорієнтаційні заходи та інтерактивне заняття «Захисти себе від булінгу та кібербулінгу»  з учнями 7-х та 8-х класів спеціалізованої загальноосвітньої школи № 329 «Логос» імені Георгія Гонгадзе.

Майбутні офіцери розповіли випускникам про всі особливості навчання в інституті, правила подачі документів, прийому та вступу до академії, а також про подальше проходження служби в Національній поліції, та, зокрема, про її важливість для суспільства.

Друга частина зустрічі проходила у формі тренінгу, де діти могли висловити власну думку щодо негативного явища суспільства булінгу та кібербулінгу, розкрити основні фактори, що провокують агресивну поведінку серед дітей, та шляхи припинення таких дій.

Учням була запропонована вправа «Чому так стається», метою якої було з’ясування причин поведінки учасників булінгу. Завдання вправи «Скринька безпеки» полягала у тому, що кожен із школярів повинен був подумати і написати як захистити себе від шкільного цькування, та що повинна роботи дитина у подібній ситуації.

Юридична клініка «Захист» ННІ №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X