Українська версія сайту

ПРОТИДІЯ КОРУПЦІЇ: ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕОРІЇ В ПРАКТИКУ

24-02-2016

Корупція залишається однією з головних проблем, що загрожує демократичному розвитку України як системне явище, яке існує у всіх сферах і на всіх рівнях державного управління. Крім того, на жаль, існує значна «толерантність» до корупції у всьому суспільстві. Україна протягом багатьох років займає перші місця знизу в рейтингу корумпованості, прозорості та інших рейтингах, що оприлюднюються міжнародними організаціями.

 

 

За даними соцопитувань, громадяни України вважають корупцію четвертою найбільшою проблемою суспільства після бідності, безробіття та низького рівня медичного забезпечення.

Національне антикорупційне бюро України – це державний правоохоронний орган, місія якого полягає у знешкодженні корупції у владі та сприянні побудові оновленого українського суспільства, вільного від корупції.

Основна місія якого полягає в очищенні влади від корупції заради побудови та розвитку успішного суспільства та ефективної держави.

 До складу Національного антикорупційного бюро України призначаються детективи які проходять складний та пильний конкурс.

Для підвищення професіонального рівня детективів при Національному антикорупційному бюро України залучають кращих наукових та практичних працівників які створюють нову методику підготовки детективів та впровадження на практиці вимог антикорупційного законодавства.

Так  викладачем кафедри досудового розслідування навчально-наукового інституту №1 Національної академії внутрішніх справ, Моргун Надією Сергієвною розроблені пропозиції щодо коментаря низки статей відповідної глави 241 КПК України, які були використані спеціально залученими інструкторами при підготовці детективів Національного антикорупційного бюро України у період з 7 вересня по 7 жовтня 2015 року, при проведенні занять з теми «Спеціальне досудове розслідування».

Кафедра досудового розслідування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X