Українська версія сайту

Проведення інструктажу щодо проходження навчальної практики

15-12-2017

13 грудня для курсантів третього курсу ННІ №1 проведено інструктаж щодо порядку проходження ними навчальної практики в практичних підрозділах досудового розслідування Національної поліції України.

З метою організації та координації проходження навчальної практики з курсантами зустрілись проректор академії Руслан Сербін, директор інституту Михайло Лошицький, заступник директора інституту Олексій Калюк та доцент кафедри кримінального процесу Ольга Римарчук.

Під час заходу Руслан Андрійович наголосив на дотриманні дисципліни та законності, правил поведінки в громадських місцях та дотримання честі та гідності працівника поліції здобувачами вищої освіти.

Ольга Вікторівна акцентувала увагу на обов’язковості заповнення щоденників навчальної практики, індивідуальних планів, звіту про проведену роботу та розповіла про деякі особливості, а саме: залучення до завдань, не передбачених програмою практики, виконання завдань пов’язаних з ризиком для життя і здоров’я або які можуть призвести до неправомірних дій, переміщення з одного органу Національної поліції до іншого.

В свою чергу директор інституту Михайло Васильович підкреслив, що керівний та науково-педагогічний склад максимально доклав зусиль для того, щоб освітній процес в інституті поєднати з практичною роботою працівників поліції, адже з  цією метою проводилися факультативні заняття за участю практиків, майстер-класи, тренінги тощо.

Ми розраховуємо, що отриманні знання та уміння курсанти інституту з впевненістю будуть використовувати під час проходження навчальної практики в практичних підрозділах досудового розслідування Національної поліції.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X