Українська версія сайту

Проведення профорієнтаційних заходів у регіональних школах

10-10-2018

В продовж жовтня здобувачі ступеня вищої освіти магістра ННІ №1 Андрій Рябчук, Алла Семижон та Марія Пацамай провели ряд профорієнтаційних заходів і правових лекторіїв на тему: «Підліток і Закон» для учнів Волинської та Житомирської області.

Здобувачами були продемонстровані відеоматеріали про проходження служби в НАВС та про перспективи , які чекатимуть їх у майбутньому. Учнів проінформовано про діяльність усіх структурних підрозділів академії та про основні напрями підготовки працівників Національної поліції. Окрім робочих,  було акцентовано увагу на організаційних моментах, а саме: про проведення дозвілля, танцювальні, образотворчі та ін. гуртки, які успішно функціонують у структурному підрозділі.

Хлопці мали змогу ознайомитися з інформацією про парадний розрахунок, а дівчата – про ансамбль барабанщиць. Поціновувачі футболу із захватом слухали про функціонування футбольної команди «Динамо академія» та про її відомі здобутки.

Молодь задавала безліч питань, на які дістала ґрунтовні відповіді від доповідачів. Усі отримали гарні враження та позитивні емоції від такого спілкування. Учням та керівництву шкіл сподобалася така співпраця і в подальшому заплановано проведення ряду правопросвітницьких та виховних заходів, а також запрошено школярів на День відкритих дверей інституту.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X