Українська версія сайту

Психоемоційне відновлення у психотренінговому комплексі інституту

10-11-2016

Тематичні заняття з професійно-психологічної підготовки особового складу на базі психотренінгового комплексу навчально-наукового інституту №1 проводяться згідно графіка, затвердженого ректором академії.

До проведення занять, окрім психологів відділення психологічного забезпечення, залучаються співробітники наукової лабораторії з проблем психологічного забезпечення ННІ №4.

Тематика занять диференційована під запити цільової аудиторії. Так, для перемінного особового складу проводяться заняття на теми: «Профілактика вживання наркотичних засобів, психоактивних речовин», «Способи попередження та вирішення конфліктних ситуацій», «Психокорекція негативних психоемоційних станів», «Формування мотивації та досягнення цілей у курсантів НАВС», «Професійна комунікація та основи ефективного спілкування», «Психотехніки підготовки та складання іспитів» тощо. Для постійного складу розроблені інтерактивні заняття «Основні прийоми саморегуляції та психоемоційного відновлення», «Конфлікти в освітньо-виховному процесі ВНЗ та їх профілактика», «Формування згуртованості в колективі» тощо.

Комплексне і систематичне проведення даних заходів сприяє зменшенню кількості надзвичайних подій, станів дезадаптації, позитивно впливає на якість підготовки майбутніх поліцейських та професійну діяльність працівників академії.

ННІ №1, відділення психологічного забезпечення

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X