Українська версія сайту

Психологічна бесіда з курсантами

02-02-2021

Проведення психологічних бесід з найкращими спеціалістами допомагає ранньому виявленню проблем особистості та швидкому їх усуненню. Розмова з психологом завжди несе лише позитивний характер, що характеризується її метою. Основним завданням є спілкування з особою, що допомагає в обговоренні важливих питань. На сьогодні актуальною темою є поняття етичних меж самовираження в соціальних мережах.

Психологічна бесіда з курсантами

2 лютого відбулася зустріч інспектора Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Альони Калініченко з курсантами навчально-наукового інституту #1. Темою розмови були "Соціальні мережі та етичні межі самовираження людини". Кожен з нас є користувачем хоча б однієї соціальної мережі, тож часто, поширюючи те чи інше фото, відео, пост ми не задумуємося навіщо ми це робимо і чи варто публікувати даний матеріал на своїй сторінці. Проблема самовираження людини з кожним днем все більше і більше набирає обертів. Чому варто приділити увагу даному питанню?

Психологічна бесіда з курсантами

Моральні якості державного службовця, дотримання ним норм професійної етики, його репутація мають стати одними із провідних елементів його професійної придатності. Прийняття на роботу та кар’єрне просування залежатиме й від рівня реалізації працівником професійно-етичних вимог. Визначення ступеню його компетентності включатиме перевірку дотримання професійного етичного кодексу, оцінку особистих моральних чеснот. Курсанти уважно прослухали лекційний матеріал та зробили для себе багато висновків.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X