Українська версія сайту

Робоча зустріч

18-09-2018

18 вересня для здобувачів ступеня вищої освіти навчально-наукового інститут № 1 було проведено робочу зустріч відділення соціально-гуманітарної роботи спільно з працівником відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення.

 

Робоча зустріч

 

Метою зустрічі було, насамперед, доведення до особового складу дотримання дисципліни, законності, правил поведінки в повсякденному житті, несення служби у добових нарядах та дотримання правил проживання в гуртожитку. Увага приділялась питанням щодо ролі курсантського самоврядування в житті інституту.

Курсанти ознайомились з інститутським самоврядуванням та гуртками, які входять у його структуру, а також із запланованими заходами на найближчий час.

 

Робоча зустріч

 

Психологом відділення психологічного забезпечення Юлією Шестопаловою для курсантів 3 курсу було доведено норми етичної поведінки та професійного спілкування між учасниками освітнього процесу, а саме наскільки важливо постійно дбати про культуру мовлення, не вживання ненормативної лексики, слідкування за власним зовнішнім виглядом, уникання конфліктних проявів та негативних емоційних реакцій.

У кінці зустрічі курсанти мали можливість задати питання, які їх цікавили. Їм побажали успіхів у навчанні, нових звершень та досягнень.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X