Українська версія сайту

Робоча зустріч ректора НАВС зі здобувачами академії

17-12-2020

Керівництво Національної академії внутрішніх справ приділяє значну увагу спілкуванню  зі  здобувачами вищої освіти. 17 грудня відбулася чергова робоча зустріч курсантів 4-го курсу навчально-наукового інституту #1 з ректором НАВС генералом поліції другого рангу Володимиром Чернєєм. Розмова видалася змістовною та цікавою.

Робоча зустріч ректора НАВС зі здобувачами академії

Ректор акцентував на питаннях щодо якості навчання майбутніх правоохоронців, підготовки та проходження стажування в практичних підрозділах.
Також Володимир Васильович наголосив на важливості підготовки здобувачів вищої освіти до незалежного оцінювання знань під час вступу до магістратури.

Робоча зустріч ректора НАВС зі здобувачами академії

Від очільника академії здобувачі отримали інформацію щодо проведення додаткових занять після завершення стажування з метою успішного складання ними атестації.
Також у своєму зверненні ректор зазначив, що проведення випуску в цьому навчальному році буде особливим, адже академія невдовзі урочисто святкуватиме своє 100-річчя, до якого ми наближаємося з кожним днем.

Робоча зустріч ректора НАВС зі здобувачами академії

Також за допомогою додатку “ZOOM” до зустрічі були залучені всі навчально-наукові інститути та Прикарпатський факультет.
Заходи відбулися з дотриманням всіх карантинних обмежень.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X