Українська версія сайту

Що? Де? Коли?

10-11-2014

Для розвитку ерудиції та мислення курсантів та слухачів Національної академії внутрішніх справ 3 листопада на території навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції  відбулась інтелектуально-розважальна гра «Що? Де? Коли?».

Було представлено чотири команди-учасниці, які рішуче і наполегливо вирішували завдання та боролись за перемогу. Команда «Магістри», яка складалась зі слухачів магістратури, команда «Слідство», яка сформована з курсантів 3-го курсу слідства, команда «Білі комірці», яку представляли курсанти 3-го курсу кримінальної міліції та команда «Академіки» в якій змагались курсанти 2-го курсу кримінальної міліції.

Кожна з команд показала достатній рівень знань, одразу було видно згуртований колектив курсантів та слухачів. Невимушена та дружня  атмосфера сприяли «інтелектуальній роботі» учасників.  Як сказано в одному прислів’ї: «Одна розумна голова добре, а дві ще краще», таким був девіз наших учасників. Допомагаючи  один одному  учасники команд швидко та правильно відповідали на поставлені питання.

На фінальному етапі цієї інтелектуальної гри було визначено переможців – перше місце зайняла команда «Білі комірці», яка буде брати участь у загальноакадемічному турнірі. Інші команди учасники, виявивши велике бажання, продовжили грати, але вже в іншу інтелектуальну гру –  « Брейн – ринг».

Завдяки проведенню таких інтелектуальних змагань курсанти Національної академії внутрішніх справ стають всебічно розвиненими та ерудованим, кожен отримує велику кількість емоцій, які у подальшому стають запорукою успіху у службі та навчанні.

Керівник гуртка інтелектуальних ігор

Данильонок Неля

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X