Українська версія сайту

Шлях до успіху

05-12-2014

Щодня ми зустрічаємось з певними труднощами і нам доводиться приймати рішення, рішення чи боротися далі, чи ні. Тільки ти вирішуєш чи продовжувати  переборювати всі проблеми чи опускати руки. І кожен раз коли ти піднімаєшся  ти переборюєш себе, ти переможець і зовсім неважливо чи ти вдало здав якийсь залік, чи затримав двох злочинців – це перемога. Перемога,  яка робить тебе сильнішим, впевненішим та досвідченішим, а це і є шлях до успіху.

Саме така перемога стала результатом проведення 3 грудня на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства і кримінальної міліції інтелектуальної гри «Брейн-ринг з кримінального права». Цей турнір був організований науково-педагогічними працівниками кафедрою кримінального права Юлією Шуляк та Оленою Олійник під егідою начальника інституту Алексійчука Миколи Миколайовича.

Загалом в турнірі взяли участь десять команд третіх курсів факультетів підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції. Всього 50 курсантів. Із захватом та непереборною жагою до перемоги всі учасники приступили до гри та бажали як найяскравіше продемонструвати свою компетентність та обізнаність у галузі кримінального права.

За результатами турніру переможцем стала команда 301 навчальної групи у складі: капітан - Дулкай Іван , Куць Артем, Ус Олександр, Шамрай Микола та Кириллов Андрій. Друге місце зайняла команда 305 навчальної групи,  а третє місце 308 навчальної групи.  Переможці були нагороджені грамотами, книгами з кримінального права та солодощами.

Тому, ще раз привітаємо наших переможців та побажаємо їм пройти цей не легкий шлях, шлях до успіху.

Координатор юридичної клініки «Захист», член наукового товариства курсантів Іван Дулкай.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X