Українська версія сайту

Скажи «СТОП» булінгу!

25-10-2018

Під такою назвою 25 жовтня студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ №1 Анастасія Дудко, Наталія Шиша та Владислава Устимчук провели практичний тренінг з учнями 6-х класів спеціалізованої школи №187 міста Києва з метою безпеки дітей, запобігання правопорушенням та недопущення фактів жорстокого поводження у дитячому середовищі.

Найголовнішою ціллю такої зустрічі – є формування у дітей навичок відповідальної та безпечної поведінки, дотримання законодавства України та виховання культурної нації.

Заняття було проведено у формі тренінгу, розігрувались життєві ситуації в яких потрібно було знайти правильне вирішення, а саме головне підібрати слова підтримки. Наша допомога дітям полягала у відпрацюванні шляхів припинення негативних дій та рішення проблем, які хвилюють учнів на даному етапі розвитку суспільства.

Тренінг-заняття виявився дуже цікавим та захопливим для дітей, вони були дуже активними і наводили приклади булінгу в школі та розповідали про подолання цього негативного явища.

В цілому наша робота із дітьми – це посів маленьких зернят в їхніх серцях, любові один доодного, поваги та розуміння!

Юридична клініка «Захист» ННІ №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X