Українська версія сайту

10-09-2014

Слухачі магістратури спільно з курсантами зі східних регіонів відвідали театр ім. Івана Франка

 Ситуація, що склалася сьогодні на Сході України змінила життя чи не кожного громадянина України. Не є винятком і курсанти Донецького юридичного інституту МВС України та Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка,  які продовжують навчання на базі Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ. Тому, щоб процес адаптації майбутніх правоохоронців  в нових умовах пройшов скоріше та, щоб вони познайомилися з столицею та культурно-масовим життям академії 3 вересня керівництво факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства ННІПФПСКМ  НАВС організували під керівництвом слухачів магістратури похід до Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка,  де їхній увазі пропонувався спектакль режисера-постановника Ігора Афанасьєва «Едіт Піаф. Життя в кредит.»


Історія про тернистий шлях дівчинки, що народившись сліпою, отримала в дарунок неперевершений голос та стала знаменитою французькою співачкою й акторкою, однією з найвідоміших естрадних співачок світу настільки захопила глядачів, що три години протягом яких відбувалося сценічне дійство пролетіли як одна мить. Не менш зацікавила  нових членів міцної курсантської родини і величність будівлі театру, його внутрішнє оформлення, акторський склад та їх майстерність.

Після вистави, слухачі магістратури, провели для курсантів, що ще перебували під впливом емоцій від майстерної гри акторів, невеличку прогулянку головною вулицею Києва. Після чого, задоволені та злегка втомлені курсанти повернулися на територію ННІПФПСКМ, висловивши слухачам магістратури свою вдячність та бажання відвідувати подібні заходи і в майбутньому.

 

Слухач магістратури ННІПФПСКМ Аня Клим

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X