Українська версія сайту

Співочий майданчик на стройовому плацу інституту

09-10-2014

Аналогією славнозвісної всенародної телепередачі «Караоке на майдані» став проект «Караоке в НАВС», який передбачає проведення співочих заходів в усіх структурних підрозділах академії.

За ініціативи відділу організації дозвілля та керівництва ННІПФПСКМ 2 жовтня  даний проект стартував із «Караоке на Народці», цим і розпочалась серія даних заходів.

З дружнього курсантського кола ведуча-організатор Таміла Акопян в першому турі «Співають усі» обрала десяток молодих людей, які продовжили подальшу боротьбу. Після цього за результатами оплесків було обрана п’ятірка для участі у другому турі «Пісня на вибір». І знову ж таки незалежний суддя-присутні на заході курсанти та офіцери своїми бурхливими оваціями визначили курсантів, які взяли участь у фіналі конкурсу.

Як і в реальному конкурсі учасники-курсанти повинні були зібрати максимальну кількість грошових одиниць. Шалені емоції переповнювали кожного хто був присутній на співочому майданчику.

Тож за результатами останнього туру та підрахунку зібраних коштів третє місце посіла курсант другого курсу ФПФПС Гусак Валерія; друге місце посіла курсант 2 курсу ФПФПС Денісова Еліна; та нарешті переможцем став дует курсантів 3 курсу ФПФПКМ Безуглий Артем та Капітанський Олександр під назвою «Статус». Останні дуже порадували публіку своєю харизматичністю та чудовим вокалом.

Переможців вітали працівники ВСГР та керівництво інституту. Церемонія нагородження відбулась в урочистій обстановці та мала солодкий присмак в прямому значенні цього слова, адже в якості подарунків переможці отримали солодощі, а зібрані в процесі кошти конкурсанти за ініціативи активу курсантського самоврядування вирішили витратити на благодійність. Наостанок переможців та всіх присутніх на заході привітали солісти хорової групи Ансамблю пісні та танцю НАВС курсант 3 курсу ФПФПКМ Кузьмич Олена та  курсант 3 курсу ФПФПС Червінська Софія.

Море позитиву та посмішок було на імпровізованому «майдані», про що свідчить дружній танок курсантів та офіцерів ННІПФПСКМ.

Голова активу курсантського самоврядування
Олена Кузьмич 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X