Українська версія сайту

Спортивні заходи в ННІ №1

05-12-2020

З давніх часів добре відомий і абсолютно надійний спосіб зміцнення здоров’я та збільшення довголіття людини — це спорт. Сучасний спорт займає важливе місце як у фізичній, так і в духовній культурі курсантів 1,2,3 курссів Навчально-наукового інституту №1, які 5 грудня присвятили вихідний день змаганню з фітнесу,волейболу, футболу, баскетболу!

Спортивні заходи в ННІ №1

Західи були проведені на території Центрального корпусу Національної академії внутрішніх справ, та на базі Навчально-наукогово інституту № 1, за участю жіночої та чоловічої команд. Командна гра згуртувала і зблизила навіть різних за характером особистостей для досягнення спільної мети та посилила у здобувачів вищої освіти почуття взаємопідтримки , взаємоповаги та толерантності. Під час змагання, спортивна зала була постійно переповнена глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на боротьбу. Суперники запекло змагалися за першість , але перемогла команда, яка продемонструвала високу техніку гри та впевненість у власних силах. 

Спортивні заходи в ННІ №1

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог! Цього ж дня для курсантів 3 курсу ННІ № 1 була організована екскурсія до нового стрілецького комплексу. Для майбутніх правоохоронців провели ознайомчу лекцію, а згодом, закріпивши отриманні знання та навички з вогневої підготовки, вони мали можливість розібрати навчальну зброю та випробувати власні стрілецькі вміння в тирі, обладнаному електронно-лазерним комплексом безпатронної стрільби «СКАТТ». Для всіх присутніх це корисний досвід для відпрацювання майстреності володіння зброєю та тактикою дій на вихідному рубежі. Подібні екскурсі дають можливість розширити кругозір та допомогти впевнено використовувати знання, необхідні для подальшої професійної діяльності поліцейських.

Спортивні заходи в ННІ №1

Заходи відбулися з дотриманням всіх карантинних обмежень.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X