Українська версія сайту

Спортивні досягнення у складі національної збірної України на міжнародній арені

29-10-2017

У період з 22 жовтня курсант третього курсу ННІ № 1 майстер спорту Олександра Печенюк у складі національної збірної України взяла участь у чемпіонаті Європи з таїландського боксу, що відбувся в м. Париж (Франція) на виконання Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2017 рік.

До цьогорічного чемпіонату континенту долучились спортсмени із 30 країн. У гострій напруженій боротьбі збірна нашої держави виборола 9 медалей (3 золотих, 3 срібних та 3 бронзових) і друге загальнокомандне місце в Європі. Рядовий поліції Олександра Печенюк у першій напівсередній ваговій категорії (60 – 63,5 кг.) зуміла потрапити до четвірки найсильніших спортсменів.

Перемоги Олександри здобуті завдяки виснажливих тренувань під керівництвом її тренера, заслуженого майстра спорту з кікбоксингу Ярослава Дякіна.

Участь здобувача вищої освіти академії Олександри Печенюк у чемпіонаті Європи – це ще один крок назустріч новим висотам та підвищенню іміджу МВС України на міжнародній арені.

Особовий склад інституту вітає учасника національної збірної України з таїландського боксу з перемогою і бажає успіхів на спортивній арені та особистому житті!

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X