Українська версія сайту

Спортивні вихідні курсантів ННІ №1

23-09-2019

Спортивні вихідні курсантів ННІ №1 

21.09.201команда легкоатлетів навчально-наукового інституту № 1 на чолі з тренером Олександром Рябухою  взяли участь у спортивних заходах Солом’янського району  м. Києва  присвячених Дню фізичної культури та спорту України де показали блискучі результати.

В забігу на дистанцію 1 кілометр серед представників закладів вищої освіти Солом’янського району, вихованці інституту з гідність представили Національну академію внутрішніх справвиборовши:

Серед дівчат:

1 місце Мазуренко Марія, здобувач ступеня вищої освіти магістр, 2 курс;

2 місце Заінчковська Юлія курсант 3 курсу.

3 місце Патроник Марія курсант 3 курсу

4 місце Мазур Діана курсант 3 курсу

Серед юнаків:

1 місце Воблий Гліб курсант курсу; 

В абсолютному забігу на дистанцію 10 км серед жінок 1 місце посіла Мазуренко Марія, здобувач ступеня вищої освіти магістр, 2 курс.

Також цього дня 21.09.2019 курсанти 2-го та 3-го курсів ННІ № 1 НАВС взяли участь у спортивних заходах сільською радою Віти-Поштової чемпіонат громади з волейболу та змагання з перетягування канату.

Курсанти проявили наполегливість та доклали неймовірних зусиль за для перемоги команда ННІ № 1 НАВС зайняла почесне 1 місце з перетягування канату та 4 місце з волейболу. Переможці змагань отримали призи та почесні грамоти, а також подякували керівництву за досвід та незабутні враження від спортивного заходу. 

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X