Українська версія сайту

Сучасне вивчення Іноземної мови.

23-09-2019

23 вересня було проведено інтерактивне заняття викладачем кафедри іноземних мов Півкач Іриною Олександрівною для курсантів 4- го курсу 402 навчальної групи.

Метою даної пари є дослідити можливості ефективного використання інтерактивних методів навчання у процесі формування комунікативної компетенції курсантів 4-го курсу на заняттях англійської мови.

Працюючи з курсантами, можна зробити простий висновок – курсант, сідаючи за парту, чекає чогось цікавого і незвичайного. Тому на заняттях варто використовувати методи, що стимулюють курсантів до творчої, продуктивної праці, викликають прагнення до активних дій, спілкування і висловлювання власних думок іноземною мовою. Саме такими є інтерактивні методи навчання.

 

У наш час існує чимало методів і технологій викладання англійської мови – як традиційних, так і новітніх. Вибір новітніх методів навчання зумовлюється знанням інноваційних технологій. Ефективність їх застосування залежить від того, чи підібрані вони відповідно до тих завдань, які можуть успішно розв‘язуватися з їх допомогою.

Оскільки курсантам необхідно ово­лодіти іноземною мовою, як засобом спілкування, вмі­ти користуватися нею в усній та письмовій формі, підтримувати розмову, запропонувати свою тему, ви­словлювати свої побажання, ділитись думками, обмінюва­тись поглядами, на заняттях англійської мови важливо створювати ситуації, в яких і викладач, і курсант стануть повноправними суб’єктами системи освіти, а основою навчання буде рівноправний діалог між тими, хто навчає, і тими, хто навчається.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X