Українська версія сайту

СВЯТКУВАННЯ ДЕНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ У ННІПФПСКМ

25-08-2015

Наш Прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження, єднання і примирення, культурного наслідування та патріотизму не тільки України як держави в цілому, а й всього українського народу, якій впевнено прославляє свою багатовікову культуру та традиції у всьому світі.

Сьогодні Україна принципово заявляє про себе, відстоюючи національні інтереси, на світовій арені, демонструючи готовність до перетворень в бік євпропейскої інтеграції та покращення рівня життя свого народу, а Державний Прапор як символ нашої країни уособлює в собі усі прагнення та надії наших пращурів на краще майбутнє.

З того часу, коли 23 серпня 1992 року, вперше за останні 80 років, над країною офіційно було піднято синьо-жовтий стяг, Україна офіційно почала відзначати День Державного Прапору. Не стали й байдужими до святкування цієї визначної дати й курсанти навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ, які 23 серпня 2015 року зібравшись на всеінститутському шикуванні, вшанували під супровід Державного Гімну, підняття Державного Прапору України. Таким чином, продемонструвавши своїм незабутнім предкам патріотизм та повагу до українського народу й української державності. Передаючи, такими вчинками, українські традиції наступному поколінню правоохоронців, офіцерів та патріотів Української Держави, які на своїх мундирах з повагою та гідністю носять Державні Символи України.

 

ННІПФПСКМ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X