Українська версія сайту

Святкування «Дня Юриста»

08-10-2016

8 жовтня всі юристи України святкують своє професійне свято. Цей день вважають головним святом служителів Феміди. Курсанти Навчально-наукового інституту №1 провели святковий концерт, що присвячений всім правникам Національної академії внутрішніх справ.

Історія професії юриста починає відлік з часів життя великого правознавця і оратора Цицерона. Юридичні послуги в Давньому Римі надавали тільки мудрі та поважні люди, взагалі робота юриста була винятково спадковою. Навчитися премудростям юриспруденції є нелегкою справою і по цей час, тому підготовка і навчання справжнього правника вимагає зусиль. В демократичній Україні лідируючу позицію тримає саме юрист. В умовах реформування держави та державних структур професія законника набуває особливого значення. Це розуміють наші курсанти, які підготували яскравий концерт-привітання для всіх юристів інституту. Концертна програма включала в себе різноманітні виступи найталановитіших курсантів ННІ №1. Так, Руслана Миронченко та Олександр Ліпко подарували глядачам осінній вальс кохання, Анна Ліпова, Лілія Лук’яненко, Олександра Літвинова та Яна Кулик зачарували всіх присутніх своїм голосом, а пісня під акомпанемент гітари від Ігоря Шибаєва припала до душі всім дівчатам. Приємну атмосферу в залі постійно підтримували неперевершені ведучі - Ірина Кундельська та Сергій Матюхов. До привітального слова був запрошений директор Навчально-наукового інституту №1 Хуторянський Олександр Васильович: «День юриста – це свято тих, хто вносить свій безпосередній і посильний внесок в правову розбудову нашої незалежної держави. Я впевнений, що курсанти нашого інститут будуть гідними представниками в сфері юриспруденції, тому бажаю всім правникам робочого натхнення». Свято підвищило настрій передчуття довгоочікуваних вихідних і нарешті закінчення робочого тижня. Доречні жарти про юристів, посмішки, бурхливі оплески дійсно зробили свято для юристів інституту.

Юрист – це не просто законник, він є інтелектуальним потенціалом нашої держави. Вплив правників на соціально-економічні та політичні процеси в суспільстві є дуже суттєвим, адже за допомогою їх знань формується держава. Український юрист – одна з найважливіших професій в нашій країні, особливо в період євроінтеграції, реформування та побудови демократичної держави європейського типу.

Колектив ННІ №1 вітає всіх юристів, бажає невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі, терпіння та здоров’я у щоденній нелегкій праці.

Відділ соціально-гуманітарної роботи

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X