Українська версія сайту

Талановита молодь інституту

14-11-2016

10 листопада в інституті відбувся огляд художньої самодіяльності курсантів 3-го курсу, адже правду кажуть багато філософів і психологів про те, що у кожної людини є талант до якогось певного виду діяльності, що кожна людина народжується із зернятком у руці. Комусь добре вдається писати вірш, деякі мають прекрасні вокальні дані, дехто має задатки хореографа.

На світі існує безліч прекрасних мистецтв -  мистецтво танцю, література і музика, театр і поезія. Ці прекрасні мистецтва існують вже багато тисяч років. Нещодавно серед них з’явилося і ще одне – мистецтво кіно, яке стало головним задумом учасників, котрі підготували власно зроблений фільм, де в декількох словах розповідалося про учасників свята.

Одним із атрибутів сучасного кіно є музика, яка використовується по-різному. Десь вона супроводжує титри на екрані, десь, відповідно до сюжету, герої наспівують щось під гітару. Це дуже захоплює та привертає увагу глядачів і тому Андрій Папенко та Олександра Літвінова подарували глядачам пісню «MamaDo» . Яна Кулик та Анна Ліпова неперевершено виконали пісню «Спектакль окончен».

Курсантів 3-го курсу надихнув всім відомий фільм «Крок вперед», в якому були танці, кохання та різні труднощі, які трапляються в житті. Тому Дмитрій Шнайдерський і Ольга Клімух подарували всім присутнім танець «Свінг». Наступні курсанти знайшли своє покликання у спорті і «Корчагінські соколи» продемонстрували свої навики, де застосували багато силових вправ, використовуючи при цьому підтримку один одного та спеціальне обладнання у молодіжному русі - Street workoutі. Євген Демківський підготував неабияке фаєр-шоу, об'єднуюче театр і вогонь. Для України це поки що доволі новий жанр мистецтва, але він стрімко розвивається і пропагується в стінах інституту.

 

Доброзичливу атмосферу в залі постійно підтримували чарівні ведучі – Олександр Сміляк та Ірина Кундельська.

Також для курсантів була проведена дискотека, де всі отримали масу позитивних емоцій.

Інститут бажає всім курсантам інституту творчої наснаги і натхнення, однодумців у творчих пошуках, завзятості й сміливості у своїх прагненнях!

Відділ соціально-гуманітарної роботи

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X