Українська версія сайту

Тренінг від практичних працівників та відомого адвоката

30-03-2017

З метою співставлення теорії з реальними юридичними подіями науково-педагогічними працівниками інституту Надією Моргун, Юлією Терещенко, Олександром Хуторянським спільно з представником захисту прав і свобод громадян – адвокатом Ярославом Куцом проведено тренінг для слухачів первинної початкової підготовки на тему: «Дотримання прав людини працівниками Національної поліції».

Під час заходу відомий адвокат Ярослав Куц роз’яснив у яких випадках надається правова допомога адвокатом за рахунок держави та детально ознайомив слухачів із положеннями Кримінального процесуального кодексу України щодо надання підозрюваному і обвинуваченому  захисника.

Також обговорювалися питання дотримання прав людини в діяльності Національної поліції. Зокрема, мова йшла про дотримання права на особисту недоторканність під час затримання; проблеми, що виникають під час застосування поліцейськими заходів примусу; дотримання права на приватність під час проведення обшуків, оперативно-розшукових заходів, слідчих (розшукових) та негласних слідчих (розшукових) дій. Жваво обговорювалися питання щодо відмов у реєстрації заяв про кримінальні правопорушення, звернення громадян, права на доступ до публічної інформації.

Головний акцент було зроблено на аналізі дотримання поліцейськими основоположних прав та свобод, що закріплені в Європейській конвенції з прав людини.

Тренінг став дуже корисним для підвищення рівня практичних знань, умінь і навичок майбутніх працівників Національної поліції.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X