Українська версія сайту

Творча зустріч здобувачів інституту з воїном-інтернаціоналістом

23-02-2017

21 лютого в інституті з метою вшанування учасників бойових дій на території інших держав проведено творчу зустріч здобував інституту із учасником бойових дій на території республіки Афганістан – Віктором Лук’яненко, слова якого нагадали всім курсантам, що світла пам’ять трагічних подій повинна назавжди залишитись в наших серцях.  

Згідно з Указом Президента України  «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» 15 лютого кожен українець повинен сприймати за свій обов’язок – вшанувати  загиблих бійців-інтернаціоналістів.

Миротворці нашої країни виконували свій обов’язок та захищали честь всіх військових. Звісно, роки проведені на території інших країн далекі від воєнної лірики, але розуміння того, що захист миру у всьому мирі надихав наших співвітчизників бойовим духом. По цей день матері, дружини, сини і доньки не можуть знайти відповіді на численні питання: «Хто відповість за смерть рідних? Чому так багато страждань?»  Чимало юнаків йшли на вірну загибель, виконуючи військову присягу. Дружнє плече товариша, підтримка матері, листи від коханої – всі ці речі, що надихали наших бійців захищати мир, злагоду і правопорядок. На жаль, трагічна тема війни для нашої країни актуальна, адже наші захисники обороняють країну від збройної агресії. Полягло чимало молодих чоловіків, які боролися за спокійне життя своїх рідних, земляків.

Слово «війна» не може мати розмежувань, будь то вона в нашій державі чи в іншій країні. Кожна з них несе в собі трагедію, біль, страждання. Бійці-інтернаціоналісти чи воїни, які обороняють кордон нашої держави борються за мир, за щасливе майбутнє, за те, щоб жодна матір не знала горя. Відлітають роки, але пам’ять про тих, хто віддав своє життя за щастя інших людей ніколи не зітреться з наших сердець.

                                                                                                                      ВСГР 
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X