Українська версія сайту

У Національної академії внутрішніх справ пройшли вибори до Парламенту курсантського (студентського) самоврядування.

06-12-2018

Днями представники від усіх навчальних підрозділів академії зібралися для підбиття підсумків діяльності та оголошення новообраних членів та голову Парламенту курсантського (студентського) самоврядування.

На конференції курсантсько-студентським активом було розглянуто низку питань:

- звіт про виконану роботу органів студентського (курсантського) самоврядування за 2017-2018 навчальний рік;

- затвердження плану основних заходів органів курсантського (студентського) самоврядування на 2018-2019 навчальний рік;

- обрання та затвердження складу виборчої комісії та контрольно-ревізійної комісії;

- оголошення результатів виборів представників до складу Парламенту курсантського (студентського) самоврядування академії;

- оголошення результатів виборів представника на посаду голови Парламенту курсантського (студентського) самоврядування академії.

Запропонований регламент роботи Конференції та порядок денний був підтриманий та повністю виконаний.

Делегати конференції підтримали пропозицію включити до складу робочої президії: у якості головуючого – чинного голову Парламенту курсантського (студентського) самоврядування академії Перушка Максима, секретарем – першого заступника голови студентського (курсантського) самоврядування академії Вовчемис Ірину, а також голову тимчасової виборчої комісії – Молодих Еллу.

 

У Національної академії внутрішніх справ пройшли вибори до Парламенту курсантського (студентського) самоврядування.

 

У процесі роботи голова тимчасової виборчої комісії Молодих Елла виступила з повідомленням про виконану роботу організаційним комітетом з підготовки та проведення конференції, тимчасовою виборчою комісією, а також дільничними виборчими комісіями. Продемонструвавши слайд-шоу з фотографіями виборчого процесу на усіх семи дільницях, було оголошено результати прямого таємного рейтингового голосування обраних представників до складу Парламенту курсантського (студентського) самоврядування. До виборчої комісії, було подано 15 заяв кандидатів на посаду члена Парламенту.

У відповідності з підсумковими результатами, а також враховуючи сформований рейтинг, до складу Парламенту увійшло лише 6 представників :

• Остапчук Діана Ігорівна;

• Ніжнік Едуард Васильович;

• Староста Інна Олександрівна;

• Ткаченко Анна Дмитрівна;

• Ярош Ярослав Владиславович;

• Данчук Валерів Ігорівна.

За результатами прямого таємного голосування на посаду голови Парламенту курсантського (студентського) самоврядування, перемог здобувач вищої освіти, курсант 3-го курсу навчально-наукового інституту №1 Любич Марина, яка набрала 1110 голосів, Найближчий конкурент – студент 2-го курсу Головіна Катерина. В свою чергу, між другим та третім місцем мав дещо значніший відрив. Так, курсант 3-го курсу Вінтула Богдан закріпився на третьому місці з результатом в 684 голоси.

До складу контрольно-ревізійної комісії з числа здобувачів вищої освіти було обрано: курсанта навчально-наукового інституту № 1 Лесик Яну, студента навчально-наукового інституту № 3 Бакалінського Станіслава та курсанта навчально-наукового інституту №1- Дмитренко Аліну.

Новообраними членами виборчої комісії стали: Гроголь Тарас Андрійович, Матвієнко Максим Васильович, Мазур Микола Іванович, Кобець Вадим Валерійович, Утєшев Антон Олександрович.

Органи курсантського (студентського) самоврядування академії висловлюють щиру вдячність всім небайдужим здобувачам вищої освіти, які долучились до організації та проведення конференції та тим, хто сприяв діяльності органів самоврядування, продовжує поділяти його ідеї, мету та принципи. Нам приємно відзначити, що саме курсантсько-студентське самоврядування продовжує бути прикладом для виявлення потенційних лідерів, небайдужих шукачів справедливості із формуванням у них навичок управлінської та організаторської роботи з колективом. А від цього значною мірою залежить формування національно-свідомого громадянина.

Ми вдячні керівництву академії за підтримку у реалізації ініціатив здобувачів вищої освіти, а також численним органам студентських самоврядувань України, які спільною працею зміцнюють курсантсько-студентський рух України.

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X