Українська версія сайту

У ННІ № 1 НАВС відзначили Шевченківські дні

12-03-2021

9 березня – день народження Тараса Григоровича Шевченка, видатного українського поета, художника, мислителя. Творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов'ю до рідного краю.

Багато українців вважають його духовним батьком українського народу. Адже Тарас Шевченко – це символ єднання української нації, уособлення свободи, код українства, неосяжне й багатогранне явище української культури. Тому навіть через віки поглиблюється джерело людської шани та поваги до нього. Для кожного з нас він є символом незламності духу, патріотизму й безмежної любові до Батьківщини. Тож надзвичайно важливо пам’ятати й вивчати його творчість, а вічне Тарасове слово нехай лине від краю до краю рідної України.

Сьогодні Шевченкові слова пролунали в ННІ № 1 НАВС. Курсанти вшанували пам'ять письменника декламацією його творів, пронизаних любов'ю до України. На честь цього дня в бібліотеці інституту (з належним дотриманням карантинних вимог) відбулася виставка, де всі охочі могли згадати творчість великого Кобзаря.

У ННІ № 1 НАВС відзначили Шевченківські дні

У ННІ № 1 НАВС відзначили Шевченківські дні

Усім учасникам цікавого заходу дякуємо за участь і бажаємо успіхів та подальших здобутків!

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X