Українська версія сайту

УЧАСНИКИ НАУКОВОГО ГУРТКА З ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАЙМАЮТЬ ПРИЗОВІ МІСЦЯ

05-10-2016

Кафедрою спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування інституту проводиться діяльність з організації роботи кафедрального наукового гуртка з оперативно-розшукової діяльності, який очолює кандидат юридичних наук Олег Ємець.

Члени кафедрального наукового гуртка проводять перспективні дослідження з актуальних проблем протидії злочинності. Результати такої діяльності знаходять своє відображення в наукових роботах і тезах доповідях на науково-практичних конференціях та круглих столах.

Курсанти під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування постійно приймають участь у конкурсах і олімпіадах та займають призові місця. Член кафедрального наукового гуртка курсант 4-го курсу факультету № 2 інституту Ірина Попсуй виступила на підсумковій науково-теоретичній конференції, яка проходила в Національній академії внутрішніх справ, з науковою роботою за темою: «Гарантії забезпечення прав та законних інтересів особи під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні» та зайняла III місце. Крім того, вона прийняла участь в Конкурсі наукових робіт курсантів, слухачів і студентів вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання у 2016 році та виборола III місце у номінації «Оперативно-розшукова та спеціальна діяльність правоохоронних органів».

27 вересня 2016 року на засіданні Конференції трудового колективу ректор Національної академії внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор генерал поліції третього рангу Чернєй Володимир Васильович урочисто вручив їй диплом з підписом Міністра внутрішніх справ України Авакова Арсена Борисовича й побажав продовжувати працювати в тому ж напрямку.

Науково-педагогічний колектив кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування бажає молодим вченим натхнення, сил та успіхів у наукових починаннях, а також досягнень у проведенні досліджень.

               Кафедра спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X