Українська версія сайту

Участь адвоката-експерта у засіданні наукового гуртка «Економічна безпека»

14-11-2016

11 листопада 2016 року на базі ННІ № 1 Національної академії внутрішніх справ  було проведено чергове засідання наукового гуртка кафедри економічної безпеки, в якому  прийняв участь помічник народного депутата, адвокат-експерт з великим практичним стажем роботи  Холодило Петро Васильович. 

Під час засідання члени наукового гуртка  обговорили перспективи втілення норм європейського законодавства щодо розвитку та покращення вітчизняної законодавчої бази яка регулює діяльність Національної поліції та правоохоронних органів України.

Також було розглянуто основні проблемні аспекти антикорупційної політики нашої держави. Холодило П.В. звернув увагу на те, що лише вдосконалення антикорупційного законодавства  не може призвести до позитивних зрушень у вказаному напрямі. Необхідний комплексний підхід до зазначеної  проблеми: активна робота правоохоронних та інших органів, перед якими постає завдання запобігання корупції, а також участь у цьому громадськості. Тому протидіяти цьому явищу повинні не тільки правоохоронні органи а всі інститути громадянського суспільства.

Також  було обговорено особливості укладання угоди  між прокурором та підозрюваним (обвинуваченим) про визнання винуватості  у скоєнні тяжких злочинів на прикладі роботи органів юстиції США.

Керівник наукового гуртка доцент кафедри економічної безпеки Роман Томма, науково-педагогічні працівники кафедри економічної безпеки та члени гуртка вдячні вельмишановному гостю за цікаву та змістовну доповідь та розраховують на подальшу співпрацю.

В ході дискусії курсанти цікавилися актуальними питаннями стосовно тем обговорення, на які отримали розгорнуті відповіді. Також в ході бесіди разом з науковим керівником гуртка Томмою Р.П. було обговорено стан виконання основних пунктів плану роботи гуртка  та  тематику наукових досліджень.

 Засідання наукового гуртка пройшло цікаво та позитивно.

Кафедра економічної безпеки

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X