Українська версія сайту

Участь курсантів ФПФПС ННІПФПСКМ НАВС у «Змаганнях п’яти сил»

21-03-2015

21 березня на території Гідропарку в м. Києві проводилися «Змагання п’яти сил», в яких брали участь 18 команд вищих навчальних закладів столиці. Серед учасників також була і команда Національної академії внутрішніх справ.

Конкурсанти змагалися в підніманні гирь, підтягуванні на перекладині, присіданні, віджиманні на брусах та від землі. За словами самих курсантів, ці змагання були для них цікавими також і тому, що збірна академії мала можливість проявити свою згуртованіть, злагодженість у виконанні вправ.

До складу збірної ввійшли також і курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства ННІПФПСКМ, а саме: Островерхов Д. та Іващук О. (піднімання гирь), Черняк П. (підтягування на перекладині), Якимчук Д. (присідання), Вовтонюк Н. та Макаревич Д. (віджимання на брусах), Шеремет М.В., Шелестинський В.А., Булій С.А., Цегельний Б.М., Лаптаренко В.О. Хлопці ще з дитинства займалися різними видами спорту, не полишали цього заняття і під час навчання у ВНЗ, тому гідно представили наш навчальний заклад. За результатами змагань команда Національної академії внутрішніх справ показала найкращий командний результат та здобула першість. Переможців було нагороджено медалями та цінними подарунками.

Особливо відзначився курсант 1 курсу ФПФПС Лаптаренко В.О., який із словами: «Я покажу, що таке українська міліція», - віджався 410 раз, чим поставив рекорд змагань.

Тож вітаємо нашу команду і бажаємо подальших перемог та високих спортивних досягнень!

 

Анна Клим,

слухач магістратури

Ірина Скакун,

курсант 3 курсу ФПФПС 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X