Українська версія сайту

Участь курсантів інституту у міжвузівських наукових заходах

25-11-2016

25 листопада члени наукового товариства інституту Дмитро Столяренко, Анастасія Запорожець та Олеся Кохан приймали участь у науково-практичній конференції «Криміналістика в адвокатській діяльності», що відбулася в ТОВ «Академії адвокатури України».

Останнім часом зміст криміналістики виходить за рамки вивчення окремих закономірностей. Все частіше висловлюється думка, що криміналістика обслуговує весь процес кримінально-правового дослідження злочину. Саме цим питанням були присвячені доповіді учасників конференції. Всі доповідачі висвітлили своє бачення поставленої проблеми.

Курсант 2-го курсу Анастасія Запорожець також поділилася з присутніми своїми думками, обґрунтувавши їх в своїй доповіді на тему: «Криміналістична тактика захисту в адвокатській діяльності».

Вона звернула увагу на те, якщо слідчий, прокурор, суддя мають відповідну підготовку з криміналістичної тактики, то адвокат-захисник не завжди може застосовувати криміналістичні рекомендації в незмінному вигляді в силу специфіки його діяльності. Тому на сьогодні особливої уваги заслуговує детальна розробка тактики захисної діяльності на всіх стадіях кримінального процесу.

Ми бажаємо творчих успіхів молодим науковцям інституту, нехай найвищі висоти Науки завжди підкоряються вам! 

                                                              Наукове товариства курсантів
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X