Українська версія сайту

Участь курсантів інституту у науковій конференції з української мови

22-11-2016

Традиційно в день української мови та писемності 9 листопада у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова факультет української філології та літературної творчості імені А. Малишка відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Українська мова вчора, сьогодні, завтра в Україні і світі», в якій прийняли участь  старший викладач кафедри юридичного документознавства Світлана Шутенко та курсанти інституту.

Цього року захід урочисто відкрив ректор університету, академік Віктор Андрущенко словами привітань до учасників та гостей конференції. «Багато ми говоримо про проблеми мови, але ж досить уже говорити, треба діяти, - переконаний ректор, - рідна мова мусить увійти в активний побутовий вжиток наших викладачів і студентів, аби вони понесли її до своїх майбутніх учнів з професійним знанням і щирою любов’ю».

На пленарному засіданні із доповідями щодо розвитку української мови виступили відомі мовознавці, письменники, громадські діячі (Мовчан П.М., Мацько Л.І., Ющук І.П., Леута О.І., Ірванець О.В., Погребенник В.Ф.).

Долучились до обговорення актуальних проблем функціонування української мови в юриспруденції, удосконалення юридичної термінології та підвищення культури мовлення працівників поліції і курсанти ННІ № 1 Баштова Ольга, Завальна Ірина, Задорожна Каріна і Матвійчук Анжеліка.

Кафедра юридичного документознавства

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X