Українська версія сайту

Участь курсантів ННІ № 1 у Солом’янському легкоатлетичному пробігу

15-09-2016

Молоде покоління повинно бути здоровим та спортивним. Актив – невід’ємна складова в житті студентів. Початок навчального року для курсантів ННІ №1 видався досить багатим на спортивні події. Так, з нагоди Дня фізкультури та спорту відбувся Солом’янський легкоатлетичний пробіг серед навчальних закладів  І – V рівнів акредитації.

Біг – найпопулярніший вид спорту, бо саме це фізичне навантаження є найдоступнішим способом тримати своє тіло в хорошій фізичній формі. Учасниками таких перегонів були команди від різних вищих навчальних закладів: КПІ, КНУБА, НАУ і звичайно академічна легкоатлетична команда НАВС. Тренер академічної команди Олександр Рябуха підкреслив, що курсанти мають високий потенціал і всі шанси на перемогу. І тут наставник наших спортсменів не помилився, курсанти вибороли перше командне місце.

 

«Ми тримались разом завжди: на тренуваннях, на змаганнях, навіть під час долання дистанції», - розкрила секрет перемоги курсантка 3-го курсу факультету № 1 Лілія Кушнірук, яка до речі, отримала почесне срібло серед учасниць змагань. Серед юнаків теж було чимало здобутків, курсанти посідали свої заслужені місця, які були не нижче четвертої відмітки. Колектив інституту висловлює подяку нашим спортсменам за їх рівень спортивної майстерності, адже наша академія показала гідні результати. Тому не будемо втрачати наснаги, спортивного ентузіазму і продовжуємо рухатись далі.

 

           Журналіст курсантського самоврядування 2-го курсу Руслана Дон

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X