Українська версія сайту

Участь курсантів ННІПФПСКМ у благодійному ярмарку на підтримку захисників України

30-03-2015

28.03.2015 року курсанти навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції прийняли активну участь у благодійному ярмарку на підтримку військовослужбовців та співробітників органів внутрішніх справ, які беруть участь у антитерористичній операції на сході України.

Невеличка столична площадка парку імені О.М. Островського з учасниками акції на декілька годин стала справжнім центром розваг де  присутні за благодійність могли скоштувати різноманітні випічки та солодощі,  отримати обереги та іграшки виготовлені продавцями власноруч, дитячі малюнки та ще багато, багато цікавого. Також працювала і польова кухня де охочі могли скоштувати смачної, армійської каші.

Поряд з так званою торгівлею з  паркової сцени лунали пісні патріотичного спрямування у виконанні творчих колективів м.Києва, а також виконавців Народного ансамблю пісні і танцю Національної академії внутрішніх справ, які своїм виконанням надихали всіх присутніх не лишитись осторонь цієї благородної та вкрай важливої справи.

Не зважаючи на поганий настрій матінки природи  покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників, а атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Купці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, продавці у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

Отже проведення такої справи було спрямовано на піднесення духу Патріотизму, Єдності та віри у перемогу нашого народу, адже підтримка у такий нелегкий час для громадян та країни це невідкладна справа кожного зробити внесок на допомогу героям та бути частиною великого добра, яке стане щасливою запорукою щасливого майбутнього нашої України

 

Інспектор ВСГР

Володимир Михальчук

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X