Українська версія сайту

Участь курсантів ННІПФПСКМ в змаганнях з легкоатлетичного кросу

20-09-2015

19 вересня 2015 року курсанти Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції прийняли активну участь у складі збірної Національної академії внутрішніх справ з легкоатлетичного кросу під час проведення заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України, який був проведений у парку «Відрадний» м. Києва.

Боротьба за призові місця зав’язалась  надзвичайно запеклою оскільки чимало команд з інших вишів, технікумів та училищ м. Києва хотіли довести свою першість та вибороти як найбільше призових місць. Стало цікавим те, що участь у змаганнях приймали справжні професіонали легкоатлетичного кросу, майстри спорту як українського так і міжнародного класу, але коли учасники дізнались про збірну Національної академії внутрішніх справ чимало було невдоволених адже в столиці України всім відомо про потужну підготовку в академії спортивних команд з різних видів спорту.

За результатами змагань Національна академія внутрішніх справ в легкоатлетичному кросі на 1000м. в командному заліку посіла 1-ше призове місце, а в особистій першості курсанти нашого інституту вдало показали наступні результати:

- 2 місце серед чоловіків з результатом 3:02хв. виборов курсант 2 курсу ФПФПС рядовий міліції Артем Буртак;

- 2 місце серед жінок з результатом 3:55хв. виборола курсант 2 курсу ФПФПС рядовий міліції Алла Семижон;

- 3 місце серед жінок з результатом 3:55хв. виборола курсант 2 курсу ФПФПС рядовий міліції Лілія Кушнірук;

 

Отже привітаємо переможців та побажаємо їм й у подальшому плідної праці, високих спортивних досягнень та життєвих перемог.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X